De mik azok a WHMCS modulok? 

Akik sokat járnak különféle hoszting cégek weboldalain – ami egy dicséretes dolog, jól meg kell választani, mely céggel szerződünk –, azoknak feltűnhet, hogy a ZeroTime honlapján egy különös nevű termék is szerepel: WHMCS modulok. A legtöbb vállalatvezető számára ez semmit nem mond, és esetleg annyira zavarba jön tőle, mint amikor fehér teával kínálják. Érti az ember szavakat, csak nem tudja elképzelni.

Megnyugtatunk mindenkit: a WHMCS modulokat nem kell elképzelni. És aki nem érti, mi ez, annak soha nem is lesz rá szüksége.

A WHMCS (Web Host Manager Complete Solution) egy teljes körű ügyfélszámlázási, automatizálási és ügyfélszolgálati platform, amelyet elsősorban webhoszting és domain szolgáltatók használnak. A WHMCS lehetővé teszi a szolgáltatók számára, hogy hatékonyan kezeljék az ügyfelekkel kapcsolatos folyamatokat, beleértve az automatizált számlázást, az új szolgáltatások rendelését és a meglévő szolgáltatások kezelését.

Az egész úgy indult, hogy mi – mivel ugye webhosztinggal és domainnel kezdtünk foglalkozni sok évvel ezelőtt – nem találtunk megfelelő összekötési lehetőséget a WHMCS és a Számlázz.hu, valamint az ISZT/HUREG között. Márpedig semmi nem rontja el a munkát jobban, mint az értelmetlenség: amit egy gép jobban, gyorsabban és hibátlanul meg tud oldani, azt kár az emberre bízni. 

Szóval ez eléggé frusztrált minket, így aztán lefejlesztettünk azt az eszközt, ami szerintünk a legjobb erre a feladatra. Olyan pillanat volt ez, mint amikor az ember megtalálja éppen azt a Torx csavarozó fejet, amivel képes szétszerelni a kütyüjét, és nem kell ennek hiányában szétvágni a rögzített burkolatot. A munka így elegánssá és egyszerűvé vált a fájdalmas és frusztráló helyett – mi így szeretjük.

De nem akartunk egyedül örülni, ezért az API összeköttetéseket licencre kínáljuk bárkinek, aki szerint jobb, ha automatikusan működik a világon minden, aminek automatikusan kell működnie. Aki szeretné eléri a havidíjas megoldásunkat itt.

2024.01.30.

Kérdése van? Hivjon minket bizalommal!

A nap 24 órájában elérhetőek vagyunk, hogy válaszoljunk kérdéseire és tanácsot adjunk szolgáltatásainkhoz.

+36 20 340 3333

Elérhetőségeink

ZeroTime Services
2013 Pomáz, Mikszáth Kálmán utca 36/4
[email protected]
Adószám: 23386031-2-13
B.sz.: 11600006-00000000-48694782
EU Adószám: HU23386031
Cégjegyzék szám: 13-09-147733

Hibabejelentés

E-mail: [email protected]
Web: Hibajegy nyitása
Telefon: +36 20 340 3333

Adatközpont

Szervereink a Drávanet adatközpontjaiban kerültek elhelyezésre.
Adatkezelés adatvédelmi nyilvántartásba vételhez használható címek:
Budapest 1132, Victor Hugo utca 18-22.
Budapest 1138, Váci út 188.